Krav
 

PRODUKTER

Djuren på Per-Hans Lantbruk i Härjedalen strövar fritt och betar i de fjällnära skogarna stora delar av året, därför är vårt kött naturligt och exklusivt och får en unik smak. Det KRAV-märkta köttet, som kommer från Hereford-rasen, hängmöras i minst 14 dagar innan det paketeras och säljs märkt och vakuumförpackat i middagsstorlek. Det är alltså bara att lägga in i frysen. Slakt sker vanligtvis på hösten. Vi markerar varje köttlåda med individnummer så köttet alltid går att härleda.

Samtliga priser är inkl. moms och betalningssätt är faktura. Eftersom vi alltid slaktar ett begränsat antal djur kan innehållet i köttlådorna variera något från låda till låda och vi reserverar oss för ev. slutförsäljning.

För beställning av kött kontakta oss via mail eller telefon. Prislista finns under fliken aktuellt.

10 och 20 kg Köttlåda:

Blandade köttdetaljer från fram och bakkropp. Kan innehålla detaljer som: utskuren biff, innanlår, ytterlår, entrecote, bogstek, fransyska, högrev, saltrulle, rostbiff, luffarbiff, bogrulle, rostas, rumpstek och grytbitar.

10 och 20 kg Blandlåda:

50% köttdetaljer från fram och bakkropp och 50% mager köttfärs. Kan innehålla detaljer som: utskuren biff, innanlår, ytterlår, entrecote, bogstek, fransyska, högrev, saltrulle, rostbiff, luffarbiff, bogrulle, rostas, rumpstek och grytbitar.

10 och 20 kg Köttfärs:

Mager vacuumpaketerad köttfärs i 0,5-0,75 kg påsar.

Oxfilé:

Säljes separat och finns inte i någon av lådorna. På grund av stor efterfrågan säljs bara oxfilé till kunder som samtidigt köper köttlådor.

Specialprodukter:

Om man önskar ex. inälvsmat, oxsvans, tunga, fondben, högrev och märgpipa med ben etc. finns det möjlighet att beställa detta innan slakt.

Upplevelser:

Vill Du hälsa på djuren är du välkommen till gården under hela året eller varför inte följa med ut till djuren i skogen under perioden maj-oktober. Vill man uppleva nyfödda kalvar föds de flesta under maj och juni.