Våra Produkter

Djuren på Per-Hans Lantbruk AB i Härjedalen strövar fritt och betar i de fjällnära skogarna stora delar av året, därför är vårt kött naturligt och exklusivt och får en unik smak. Det KRAV-märkta köttet, som kommer från Hereford-rasen, hängmöras i minst 14 dagar innan det styckas och paketeras av Hede Kött AB och säljs märkt och vakuumförpackat i middagsstorlek. Det är alltså bara att lägga in i frysen. Slakt sker vanligtvis på hösten. Vi markerar varje köttlåda med individnummer så köttet alltid går att härleda.

Samtliga priser är inkl. moms och betalningssätt är faktura eller swish. Eftersom vi alltid slaktar ett begränsat antal djur kan innehållet i köttlådorna variera något från låda till låda och vi reserverar oss för ev. slutförsäljning.

Beställning av kött går att göra via mail, telefon eller via beställningsformuläret här.

Per-Hans

Per-Hans

Produkter

Beställ våra produkter genom att fylla i nedan formulär

Blandade köttdetaljer från fram och bakkropp. Kan innehålla detaljer som: utskuren biff, innanlår, ytterlår, entrecote, bogstek, fransyska, högrev, saltrulle, rostbiff, luffarbiff, bogrulle, rostas, rumpstek och grytbitar.

230 kr/kg

50% köttdetaljer från fram och bakkropp och 50% mager köttfärs. Kan innehålla detaljer som: utskuren biff, innanlår, ytterlår, entrecote, bogstek, fransyska, högrev, saltrulle, rostbiff, luffarbiff, bogrulle, rostas, rumpstek och grytbitar.

195 kr/kg

Mager vakuumpaketerad köttfärs i 0,5-0,75 kg påsar.

170 kr/kg

Säljes separat och finns inte i någon av lådorna.

630 kr/kg

Om man önskar ex. inälvsmat, oxsvans, tunga, fondben, njurtapp finns det möjlighet att beställa detta innan slakt. I viss mån kan det finnas att tillgå även andra tider på året.

Beställnigsformulär