Hitta till oss

Vi bedriver vårt lantbruk i Hede

Om ni vill hitta till oss så finns vi ganska centralt i Hede. Sväng in mot Särvsjön/Messlingen fram till den stora tegelbygnaden (Korpenhuset) på höger sida, ta sedan höger i den Y-korsning som kommer vid parkeringen framför huset. Kör sedan den vägen rakt fram uppför backen så hittar ni till oss. Gården ligger beläget med utsikt över det vackra Sonfjället. Under vinterhalvåret går även korna omkring på backen och njuter av utsikten.

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss går det bra via mail, telefon eller brev. 

Beställa kött gör ni enklast genom att ringa eller maila. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Adress

Per-Hans Lantbruk AB

Paula Daabach
Per-Hansvägen 14
846 31 Hede

Telefon

Paula Daabach
070 221 60 21

Erik Daabach
073 097 90 67

E-post

info@Per-Hans.se

Bankgiro
5844-8846

Skicka ett mail

Paula Daabach

”Jag känner mig hel som människa när jag får vistas med mina djur. När jag är tillsammans med mina kor är jag alltid här och nu. De är riktiga mästare på mindfulness och de har lärt mig massor här i livet. Jag slutar aldrig att förundras över hur mycket kärlek, nyfikenhet och klokskap det finns hos en ko.”

Paula Daabach

Erik Daabach

”Redan som liten fanns ett stort intresse för lantbrukets djur. Under uppväxtåren i Hälsingaland hade jag tre framtidsplaner: jägmästare, gymnastik diriktör eller bonde. Det blev 36 år som idrottslärare i Hede samtidigt som vi sedan 1977 startade med djur på gården. Hela jordbruksverksamheten är uppbyggd från noll till att idag omfatta en lantbruksfastighet om 60 ha och i snitt 100 djur/år.”

Erik Daabach

Kontakta oss